Istituto Marangoni, Milano

Istituto Marangoni, Milano

Istituto Marangoni, Milano

Istituto Marangoni (IM), kökleri İtalya’nın moda başkenti olan Milano’da bulunan önde gelen bir moda ve tasarım okuludur. 1935’te kurulan Marangoni, kariyer odaklı programlarını Avrupa ve dünyanın çeşitli yerlerinde sunmak için gelişti. Marangoni’de öğrencilerin yaratıcılığı, teori ile pratiği birleştiren ve tutku ve bağlılığı vurgulayan kurslarla beslenir ve teşvik edilir. Dünyanın dört bir yanından gelen öğrenciler meydan okumak ve meşgul olmak için Marangoni’de bir araya geliyor ve alanlarındaki liderlerin rehberliğinde en iyi tasarımcılar olmak için büyüyorlar.

IM Milan’ın ana kampüsü, şehir merkezinde, moda mükemmelliğinin temel taşı olan Via Montenapoleone’den birkaç adım ötededir. Milano’nun kalbinde kurslar sunan Marangoni öğrencileri, bakış açılarını genişleten yeni fikirlere ve tarzlara sürekli olarak maruz kalırlar. Yeni tasarım okulu kampüsü, en önemli ulusal ve uluslararası tasarım markalarıyla dolu bir alanda yer almaktadır.

Mekan tamamen yenidir ve dahili ve endüstriyel tasarım stüdyolarından görsel tasarıma kadar tüm tasarım disiplinlerinde yaratıcı alanları teşvik etmeye adanmıştır. Burada öğrenciler, çok çeşitli profesyonel ortamlarda faaliyet gösterebilen mükemmel tasarımcılar olmak ve büyümek için gerekli teşvikleri ve becerileri bulacaklardır. SAI’nin IM Paris’te lisans ve yüksek lisans düzeyinde moda programları da sunduğunu lütfen unutmayın.

Share:

Leave Your Comment